Thuis recreëren met een zwembad in de tuin of in uw huis

 

Een zwembad kopen begint met goed advies

Wilt u thuis een vakantie- of een spa gevoel creëren? Met een eigen zwembad thuis kunt u heerlijk ontspannen en genieten. Zwemmen is niet alleen leuk, maar het is ook nog eens goed voor uw gezondheid. Zwemmen is echt een sport voor iedereen. Wij realiseren voor u een zwembad voor recreatief en sportief gebruik zodat u optimaal kunt genieten van uw tuin.

Een zwembad kopen is niet iets wat u alle dagen doet. Wij begeleiden en adviseren u graag bij het nemen van beslissingen rondom het ontwerpen, aanschaffen, aanleggen en onderhouden van uw binnen- of buitenzwembad. Wij zijn uw zwembadspecialist!

 

Bouwkundige, houten, polypropyleen en polyester zwembaden van ZSW Thuisrecreatie

Weet u al precies wat voor zwembad u wilt, of zit u nog in de oriëntatiefase? Wij adviseren, leveren en bouwen zwembaden naar ieder budget en naar ieders wens. ZSW Thuisrecreatie is al 30 jaar gespecialiseerd in het aanleggen van zwembaden, zowel bouwkundige baden als  zwembaden van polypropyleen of polyester.  Ook vindt u bij ons houten en stalen zwembaden voor zowel opbouw als inbouw.

Wilt u weten welk soort zwembad aan uw wensen voldoet? Neem contact met ons op en laat u adviseren.

 

Zwembaden

Een zwembad op maat vindt u bij ZSW Thuisrecreatie

Wij leveren zwembaden op maat. Wilt u een ovaal zwembad, een rechthoekig zwembad, wilt u kunnen dobberen, of juist actief baantjes kunnen trekken in uw binnen- of buitenbad? Denk ook eens na over de diepte. Heeft u kinderen, dan wilt u wellicht ook een gedeelte ondiep water. Ook een onderwaterzitbank (plage) of romeinse trap is zo gerealiseerd. Wij zijn uw zwembadspecialist en ontwerpen, leveren en bouwen uw zwembad aan de hand van uw wensen.

 

Een compleet tuinontwerp? Het kan!

Wilt u dat uw buitenzwembad helemaal in het plaatje van uw tuin past? Wij werken nauw samen met hoveniers en bestratingsbedrijven en kunnen daardoor van uw tuin een mooi geheel maken. Van het ontwerp tot de aanleg van uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met de beste vakmannen verzorgen wij de complete beplanting, bestrating, poolhouse en aanleg van uw zwembad.

Wilt u weten wat er mogelijk is binnen uw budget? Neem contact met ons op, dan kijken we met u naar de mogelijkheden.

 

Alle benodigdheden voor uw zwembad op één plek

Bent u op zoek naar zwembad benodigdheden of accessoires? Ook die vindt u bij ons. Bekijk hier het assortiment:


U wilt een zwembad kopen of bent benieuwd naar uw mogelijkheden?
neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom een keer langs in onze showroom.

.

Neem contact met ons op!

  • Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring
  • Wij hebben een breed assortiment
  • Wij leveren maatwerk
  • Wij bouwen het zwembad/sauna voor u of begeleiden u bij het zelf bouwen
  • Kwaliteit voor scherpe prijzen
  • Eigen technische dienst.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van een zwembad, sauna. of andere dienst en kunnen we u hierbij helpen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

     

    golf blauw