Zwembadafdekking en overkapping

Er gaat niets boven een lekker warm zwembad.

Maar alleen uw zwembad verwarmen is daarvoor niet voldoende. Zonder zwembadafdekking is deze warmte weer snel verdwenen. Daarom is een goede zwembadafdekking zeker zo belangrijk als een goed verwarmingssysteem.

ZSW Thuisrecreatie heeft meerdere mogelijkheden om uw zwembad af te dekken

Er zijn meerde vormen van afdekking mogelijk. Zo leveren wij vol-automatische lamellen afdekkingen tot eenvoudige handmatig bediende oprollers en afdekkingen. Een lamellen afdekking kunnen wij tevens voorzien van solarlamellen waarmee u uw zwembadwater direct verwarmt.

 

Een andere vorm van zwembadafdekking is een overkapping. ZSW Thuisrecreatie levert onder andere de hoogwaardige AURA zwembadoverkappingen. Zwembadoverkappingen zijn in vele modellen leverbaar, geheel op maat gemaakt. Met een overkapping geniet u langer van uw zwembad, bespaart u op energiekosten en op chemicaliën en zorgt u voor een schoon en veilig zwembad. U kunt kiezen voor een lage overkapping, of een  hogere overkapping waaronder u kunt zwemmen. De AURA overkappingen zijn uitgevoerd met gepoedercoate aluminium profielen in elke gewenste kleur, met transparante kunststof (polycarbonaat) beglazing of enkel laags veiligheidsglas en zijn voorzien van uiterst vlakke looprails. De overkappingen zijn volledig afsluitbaar.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw bad. Niet alleen voor uw nieuw te bouwen zwembad, maar ook te plaatsen over uw bestaande zwembad.

 

kopie

Geniet van een schoon zwembad en van schoon water

Een zwembadafdekking voorkomt ook dat er blad en ander vuil in uw bad valt. Een ander voordeel van een zwembadafdekking is dat er minder water en chemicaliën verdampen.

Voordelen van een afdekking op uw zwembad:

Daarnaast bieden wij meerdere mogelijkheden om uw water schoon te houden en hebben we meerdere tips voor u. Kijk snel bij waterbehandeling voor meer informatie

.

Neem contact met ons op!

  • Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring
  • Wij hebben een breed assortiment
  • Wij leveren maatwerk
  • Wij bouwen het zwembad of sauna voor u of begeleiden u bij het zelf bouwen
  • Kwaliteit voor scherpe prijzen
  • Eigen technische dienst.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van een zwembad, sauna of jacuzzi? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

     

    golf blauw