Een inbouw zwembad in uw tuin of huis? Wij realiseren het

Heeft u altijd al gedroomd van een eigen zwembad in uw huis of tuin? Creëer thuis pure luxe met de mooiste zwembaden voor binnen en buiten van ZSW Thuisrecreatie. Wij ontwerpen, bouwen en installeren bouwkundige inbouw zwembaden op maat.

zwembad zsw thuisrecreatiezwembad zsw thuisrecreatie

Bouwkundig, polypropyleen, polyester inbouw zwembad?

Wilt u uw huis of tuin ook voorzien van een inbouw zwembad maar weet u niet of een bouwkundig, houten of juist een polyester zwembad het best bij uw wensen aansluit? Kom eens langs in onze showroom en bespreek de mogelijkheden met één van onze specialisten. Onze specialisten vertellen u graag alles over de verschillende zwembaden en laten u kennismaken met de vele mogelijkheden om van uw tuin een waar zwemparadijs te maken.

Bij een bouwkundig zwembad wordt de kuip van het zwembad ter plekke opgebouwd en voorzien van zwembadfolie. Onze gewapende zwembadfolie is van hoge kwaliteit en is langdurig bestand tegen chemicaliën en UV straling. Deze zwembadfolie is in vele kleuren verkrijgbaar. Zie voor meer informatie onder zwembadfolie

een zwembad van polypropyleen of polyester wordt in de fabriek gemaakt. Wij werken hierbij samen met gerenommeerde leveranciers van polypropyleen en polyester zwembaden, zoals Polyfaser en Pomaz Pools. Het voordeel van deze baden is dat de tijdspanne dat in uw tuin gewerkt wordt korter is dan bij een bouwkundig zwembad. Na het graven van het gat, wordt een betonvloer gestort. Daarop wordt dan in 1 keer het complete zwembad geplaatst. Na het aansluiten van het leidingwerk en de technische installatie is uw zwembad klaar voor gebruik.

Bij de Polyfaser baden kunt u kiezen uit vele standaard modellen en is het mogelijk om het bad naar uw wensen aan te passen. Kiest u voor een Polyfaser bad dan kiest u voor kwaliteit en een fraaie vormgeving: geen naden, zachte overgangen en geronde hoeken.

polyfaser elba reinweisspolyfaser capri granitgraupolyfaser palma lichtgrau rollo back

De Pomaz Pools zijn leverbaar in een aantal standaard modellen. Een bad van Pomaz Pools staat garant voor een strak high-tec polymeer zwembad. Pomaz Pools worden geleverd inclusief voorgemonteerde leidingen en inbouwdelen en kunnen daarmee snel worden geplaatst.

PomazPoolsPomazPools

Bij ons kunt u ook terecht voor houten of stalen zwembaden. Deze zwembaden worden als bouwpakket aangeleverd en kunt u zelf ter plekke opbouwen.

Zelf uw zwembad inbouwen? Wij adviseren u en leveren het materiaal

ZSW Thuisrecreatie kan u al het werk uit handen nemen; van het ontwerp tot de aanleg van uw bouwkundig zwembad. Wilt u zelf uw zwembad inbouwen? Geen probleem! Wij kunnen de materialen leveren en bieden u de mogelijkheid gebruik te maken van onze connecties, ons jarenlange vakmanschap en onze jarenlange ervaring. Op die manier verloopt het inbouwen van uw privé zwembad op rolletjes en komt u niet voor verrassingen te staan!

 

Privé zwembaden voor elk budget!

Het hebben van een privé zwembad is in de afgelopen jaren steeds toegankelijker geworden. Zwembaden zijn er voor (bijna) elk budget. Wilt u een inbouw zwembad kopen, maar eerst weten welke mogelijkheden er voor uw wensen en uw budget zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken graag uw mogelijkheden.

zwembad ZSW ThuisrecreatieZwembad ZSW ThuisrecreatieZwembad ZSW Thuisrecreatie

Tijdens alle seizoenen genieten van uw inbouw zwembad

Houdt u van baantjes trekken, of dobbert u liever rond op een luchtbed in uw privé zwembad? Met een inbouw zwembad in de tuin kunt u in de zomer heerlijk genieten. Wilt u ook in het voor- en naseizoen, of met slecht weer genieten van uw eigen zwembad? Door middel van een zwembadoverkapping en een verwarmingssysteem kunt u ook buiten de zomer genieten van uw eigen verwarmde zwembad.

 

Renovatie aan uw zwembad nodig? Wij staan voor u klaar.

Naast het nieuwbouwen van, onder andere, een bouwkundig zwembad, verzorgen wij ook waterbehandelingen volgens de WHVBZ (Wet Hygiëne en Veiligheid Badinrichtingen en Zwemgelegenheden). Heeft uw bouwkundig zwembad een kleine of grote onderhoudsbeurt nodig, of moet uw inbouw zwembad gerenoveerd worden? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op en plan een afspraak in met onze technische dienst!

 

Uw inbouw zwembadspecialist met meer dan 30 jaar ervaring

Al meer dan 30 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van binnen- en buiten zwembaden in Noord-Nederland.  Kwaliteit en service staan bij ons voorop. Meer weten? Neem contact met ons op!

.

Neem contact met ons op!

  • Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring
  • Wij hebben een breed assortiment
  • Wij leveren maatwerk
  • Wij bouwen het zwembad of sauna voor u of begeleiden u bij het zelf bouwen
  • Kwaliteit voor scherpe prijzen
  • Eigen technische dienst.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van een zwembad, sauna of jacuzzi? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

     

    golf blauw