Realiseer een heerlijke thuisspa met de wellness producten van ZSW Thuisrecreatie

Wilt u van uw tuin een echte wellness spot maken waar u heerlijk kunnt ontspannen en relaxen? Het is heerlijk om na een lange werkdag de dag af te sluiten in uw eigen jacuzzi of hottub. Voor het kopen van uw jacuzzi, whirlpool of hottub moet u bij ZSW Thuisrecreatie zijn, de wellness specialist in Groningen, Friesland en Drenthe. Wij leveren en installeren alle wellness producten om uw huis of tuin om te toveren tot een echte thuisspa.

 

Realiseer uw eigen wellness spot met een jacuzzi in uw tuin!

Een jacuzzi (of whirlpool) is dé manier om te ontspannen. Dit warme bubbelbad is zeer geschikt voor in uw tuin, maar kan ook in bijvoorbeeld een buitengebouw of tuinhuis worden geplaatst. Met een jacuzzi creëert u luxe en sfeer en maakt u uw tuin helemaal af. Op koude dagen (ook in de winter) kunt u heerlijk opwarmen en relaxen in het warme water en in de avond romantisch genieten onder een heldere sterrenhemel. Of geniet samen met vrienden van uw whirlpool tijdens een tuinfeestje op een heerlijke zomerdag.

Jacuzzi’s bevatten massagejets, kleurverlichting en sommige modellen hebben bluetooth luidsprekers voor het afspelen van uw favoriete muziek. Zowel in de winter als in de zomer kunt u van de whirlpool genieten. De jets zorgen voor een weldadige massage van uw spieren. De verstelbare warmwater jets masseren tot diep in de huid en zorgen voor een rechtstreekse verlichting op essentiële en gevoelige punten in het spiersysteem van ons lichaam.

Ook verwarming  van uw jacuzzi door middel van een warmtepomp behoort tegenwoordig tot de mogelijkheden.

 

Van advies tot installatie van uw whirlpool

Bij ZSW Thuisrecreatie vindt u verschillende modellen whirlpools. Bent u op zoek naar accessoires, onderhoudsproducten of onderdelen voor uw whirlpool? Ook die vindt u bij ons. Wij leveren jacuzzi’s in diverse soorten en maten. Kom eens langs in onze showroom, bespreek de mogelijkheden en laat u adviseren door één van de wellness specialisten van ZSW Thuisrecreatie.

Bent u er nog niet over uit welk wellness product het best in uw thuisspa past? Neem contact met ons op, kom eens langs en laat u adviseren.

 

Een houtgestookte hottub in uw tuin?

Naast onze whirlpools leveren wij ook houtgestookte hottubs. Bij ons vindt u de basis hottubs, maar ook hottubs met jets, verlichting en eventueel filtersystemen. Klik hier voor alle informatie over onze hottubs.

 

Combineer het comfort van de whirlpool met de sfeer van de hottub

Met de houtgestookte FIRE SPA geniet u van het comfort van een whirlpool en de sfeer van een hottub. Deze houtgestookte jacuzzi heeft aanzienlijk minder energieverbruik dan een "standaard" jacuzzi. Voor het opwarmen van de FIRE SPA gebruikt u de houtgestookte turbokachel. Daarnaast is de houtgestookte jacuzzi voorzien van een energiezuinige pomp/filterinstallatie waarmee de waterkwaliteit langer goed blijft in vergelijking met een standaard hottub. De FIRE SPA is voorzien van massage jets zoals in een jacuzzi.

 

 

.

Neem contact met ons op!

  • Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring
  • Wij hebben een breed assortiment
  • Wij leveren maatwerk
  • Wij bouwen het zwembad of sauna voor u of begeleiden u bij het zelf bouwen
  • Kwaliteit voor scherpe prijzen
  • Eigen technische dienst.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van een zwembad, sauna of jacuzzi? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

     

    golf blauw