Creëer een thuisspa met de wellness producten van ZSW Thuisrecreatie

Wilt u van uw huis een echte wellness spot maken waar u lekker kunnen ontspannen en relaxen? Het is natuurlijk heerlijk om na een lange werkdag de dag af te sluiten in uw privé jacuzzi of hottub. ZSW Thuisrecreatie levert en installeert alle wellness producten om uw huis of tuin om te toveren tot een echte thuisspa.

 

Realiseer uw eigen wellness spot met een jacuzzi in uw huis of tuin!

Een jacuzzi (ook wel whirlpool genoemd) is dé manier om te ontspannen. Dit warme bubbelbad is zeer geschikt voor in uw tuin, maar kan ook in uw huis worden geplaatst. Met een jacuzzi creëert u luxe en sfeer en maakt u uw tuin helemaal af. Op koude dagen (ook in de winter) kunt u heerlijk opwarmen en relaxen in warm water en in de avond romantisch genieten onder een heldere sterrenhemel. Of geniet samen met vrienden van uw whirlpool tijdens een tuinfeestje op een heerlijke zomerdag.

Kenmerkend aan een whirlpool is dat hij vaak voorzien is van vele extra’s. Jacuzzi’s bevatten massage jets, verlichting en soms zelfs muziekboxen. Zowel in de winter als in de zomer kunt u van dit wellness product genieten. Bijkomend voordeel is dat de jets van de jacuzzi ook gelijk uw spieren zachtjes masseren. De verstelbare warmwater jets masseren tot diep in de huid en zorgen voor een rechtstreekse verlichting op essentiële en gevoelige punten in het spiersysteem van ons lichaam.

 

Van advies, tot levering, tot montage van uw whirlpool

Bij ZSW Thuisrecreatie vindt u verschillende types whirlpools. Bent u op zoek naar een bepaald component, een accessoire of een onderdeel voor uw whirlpool? Ook die vindt u bij ons. Wij leveren en monteren jacuzzi’s in diverse soorten en maten. Kom eens langs in onze showroom, bespreek de mogelijkheden en laat u adviseren door één van de wellness specialisten van ZSW Thuisrecreatie.

Bekijk hieronder de jacuzzi en hottub modellen in ons standaard assortiment. Bent u er nog niet over uit welk wellness product het best in uw home spa past? Neem contact met ons op, kom eens langs en laat u adviseren.

 

Een natuurlijke, stille, houtgestookte hottub in uw tuin?

Een hottub is een houtgestookt bad voor buiten gebruik. Het water in de hottub wordt op natuurlijke wijze verwarmd door middel van een externe houtkachel. Het water bereikt daardoor snel de gewenste temperatuur. Dit warme bad heeft minder extraatjes dan de hiervoor genoemde jacuzzi, maar heeft ook zeker vele voordelen. De hottub geeft een natuurlijke uitstraling aan uw tuin en zorgt voor een echt spagevoel. Oorspronkelijk komt de hottub uit Scandinavië. Daar werd de hottub gebruikt om warm te blijven in de koude temperaturen. Vandaag de dag zijn houtgestookte hottubs overal ter wereld te vinden en staat een hottub garant voor gezelligheid en ontspanning.

 

.

Neem contact met ons op!

  • Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring
  • Wij hebben een breed assortiment
  • Wij leveren maatwerk
  • Wij bouwen het zwembad/sauna voor u of begeleiden u bij het zelf bouwen
  • Kwaliteit voor scherpe prijzen
  • Eigen technische dienst.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van een zwembad, sauna. of andere dienst en kunnen we u hierbij helpen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

     

    golf blauw