Met een barrelsauna geniet u heerlijk en stijlvol van een sauna in uw eigen tuin

Onze buitensauna's worden voor u op maat gemaakt. Geheel naar uw wensen.

barrel sauna sfeer

Een buitensauna is een echte blikvanger in de tuin. De buitensauna is verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen en kan worden voorzien van een voorruimte en/of veranda. De opwarmtijd van een barrelsauna is veel korter dan bij de traditionele Finse buiten sauna's. De (grotendeels) ronde vorm van de sauna zorgt er voor dat de saunaruimte sneller op temperatuur is (door de luchtcirculatie) en de warmte langer vasthoudt. Dit bespaart in de energiekosten en de temperatuur blijft constanter.

De buitensauna kan worden uitgevoerd in sparrenhout of thermohout. 
Sparrenhout is een zeer sterke houtsoort en is ideaal voor het bouwen van een buitensauna. Het hout is afkomstig uit Scandinavië. Door de koude en lange winters is deze boomsoort zeer sterk. Het nadeel van sparrenhout is dat het elke 2 jaar moet worden geverfd of gebeitst.

Met een upgrade naar thermohout is dit onderhoud niet meer nodig. Thermohout is een milieuvriendelijke alternatief voor hardhout en heeft dezelfde eigenschappen als Red Cedar. Door langdurige verhitting met stoom wordt de levensduur van het hout aanzienlijk verlengd. Het thermohout geeft de sauna een mooi donker uiterlijk.

tipi sauna

Onze buitensauna's worden geheel op maat voor u gemaakt. U kiest de vorm, de afmetingen, de afwerking, de verlichting, de kachel, ramen, e.d.. U bent van harte welkom bij ons in de showroom voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Barrelsauna's

.

Neem contact met ons op!

  • Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring
  • Wij hebben een breed assortiment
  • Wij leveren maatwerk
  • Wij bouwen het zwembad of sauna voor u of begeleiden u bij het zelf bouwen
  • Kwaliteit voor scherpe prijzen
  • Eigen technische dienst.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van een zwembad, sauna of jacuzzi? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

     

    golf blauw