Zwembadfolie

ZSW Thuisrecreatie is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van diverse soorten en merken zwembadfolie. Zowel voor de particuliere- als de professionele markt.

In een bouwkundig zwembad worden de wanden en de vloer bekleed met zwembadfolie. De folie wordt aan elkaar gelast waarmee een waterdichte “kuip” wordt gevormd. Deze folie is in verschillende kleuren verkrijgbaar. De folie die wij gebruiken is uiteraard van zeer goede kwaliteit. Dit kunt u merken aan de heldere kleuren, lange levensduur, verminderde bacteriegroei en langdurige weerstand tegen omgevingsfacturen zoals UV straling.

Ruime keuze

Wij leveren folie in alle maten vanaf de rol, geprefabriceerd of ter plaatse gelast. Wij leveren ook kant en klare liners voor opzetbaden. Ons assortiment omvat de beste merken zwembadfolie in dikte variërend van 0,4 tot 2 millimeter, met en zonder bewapening.

alkorplan zwembadfolie

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Alle door ons geleverde foliesoorten zijn van hoge kwaliteit en worden geleverd tegen scherpe prijzen.

Merken die wij leveren zijn onder andere:

En er is meer…

Naast zwembadfolie beschikken wij ook over vijverfolie, in zowel PVC als EPDM uitvoering.

Onze ervaren lasploegen kunnen snel en deskundig het plaatsen van de folie verzorgen. Trappen en ronde vormen zijn voor ons geen enkel probleem. Wij werken zowel voor de particulier als voor de zwembadbouwers, hoveniers, bouwbedrijven etc.

 

.

Neem contact met ons op!

  • Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring
  • Wij hebben een breed assortiment
  • Wij leveren maatwerk
  • Wij bouwen het zwembad of sauna voor u of begeleiden u bij het zelf bouwen
  • Kwaliteit voor scherpe prijzen
  • Eigen technische dienst.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van een zwembad, sauna of jacuzzi? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

     

    golf blauw