Sauna kopen begint bij ZSW Thuisrecreatie

Sauna kopen voor uw ontspanning & gezondheid

Een sauna kopen doet u bij ZSW Thuisrecreatie, een specialist in sauna’s en saunabouw. Wij leveren alleen sauna’s van goede kwaliteit met een lange levensduur. Naast sauna’s in standaard maten kunnen wij u ook van dienst zijn bij uw maatwerk. ZSW levert uw sauna thuis en bouwt deze eventueel ook voor u op. Wilt u liever zelf uw sauna bouwen, dan kunnen wij u goed adviseren en alle benodigde materialen leveren. Kortom een sauna kopen begint bij ZSW Thuisrecreatie!

 

In een Finse sauna wordt de temperatuur van de lucht sterk opgevoerd. Dat gebeurt meestal met een elektrische kachel, maar dit kan ook met een houtgestookte kachel. Tegelijkertijd wordt de luchtvochtigheid verlaagd. Hierdoor ontstaat zogenoemde 'droge' warmte. Een temperatuur tussen de 80 en 100 graden bij een relatieve luchtvochtigheid van 10 tot 20%. Die droge warmte zorgt ervoor dat uw huid en lichaamstemperatuur stijgt, uw hartslag omhoog gaat en u begint te transpireren. Bij een juist en regelmatig gebruik, zorgt de sauna voor een heerlijke ontspanning van lichaam en geest. Daarnaast heeft het een positieve werking op uw gezondheid. Zo kan het onder andere het immuunsysteem en de afweer versterken en wordt het lichaam gereinigd en ontslakt door het uitzweten van afvalstoffen.

 

saunabedje

Een sauna heeft vele voordelen:

Benieuwd naar ons aanbod? neem dan een kijkje in onze showroom. Voor uitgebreid advies kunt u het beste van te voren een afspraak maken, Dan weet u zeker dat wij voldoende tijd voor u hebben.

Met een sauna van ZSW Thuisrecreatie kunt u thuis heerlijk genieten en ontspannen

Met een sauna thuis, kunt u zo vaak u wilt heerlijk genieten van de behaaglijke warmte in uw eigen traditionele of infrarood sauna.

ZSW Thuisrecreatie levert en bouwt sauna’s en infraroodcabines in diverse standaardmaten, maar daarnaast leveren wij maatwerk sauna's in elke gewenste afmeting. Wij leveren en bouwen saunacabines in diverse houtsoorten, voor zowel binnen als buiten. Voor maatwerk ben je bij ZSW Thuisrecreatie op het goede adres. Denk hierbij aan een sauna onder een schuin dak, een sauna in afwijkende vormen of een compleet ingebouwde sauna in uw badkamer waarvan u alleen de glazen deur ziet en de rest van de buitenkant betegeld is.
Neem nu contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken. 

Uw sauna zelf bouwen? ZSW adviseert en levert!

Wilt u uw sauna zelf bouwen? ZSW kan u adviseren over de bouw. Daarnaast leveren wij u alle benodigde materialen, zoals:

Kortom alles wat u zoekt voor uw sauna vindt u bij ZSW Thuisrecreatie!

Hieronder een aantal modellen uit ons assortiment. Maar wij leveren uiteraard vele andere modellen en afmetingen. U bent van harte welkom in onze showroom voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Voor uitgebreid advies kunt u het beste van te voren een afspraak maken, Dan weet u zeker dat wij voldoende tijd voor u hebben.

.

Neem contact met ons op!

  • Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring
  • Wij hebben een breed assortiment
  • Wij leveren maatwerk
  • Wij bouwen het zwembad of sauna voor u of begeleiden u bij het zelf bouwen
  • Kwaliteit voor scherpe prijzen
  • Eigen technische dienst.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van een zwembad, sauna of jacuzzi? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

     

    golf blauw