Whirlpool kopen doet u natuurlijk bij ZSW Thuisrecreatie

Een whirlpool kopen voor totale ontspanning

Na een zware dag op het werk heerlijk bijkomen in uw eigen whirlpool in de tuin of op het dakterras. U voelt de weldadige warmte en ondergaat een heerlijke water- en luchtmassage. Een weldaad voor lichaam en geest. 

Alles is mogelijk met een whirlpool!

Een whirlpool kopen bij ZSW Thuisrecreatie? Dan heeft u ongekend veel mogelijkheden. ZSW Thuisrecreatie levert en monteert whirlpools in diverse soorten en maten.

De installatie van uw whirlpool kan door ons worden verzorgd.

whirlpool dakterras

 

Houtgestookte jacuzzi - FIRE SPA

Met de Fire Spa geniet u van het comfort van een whirlpool en de sfeer van een hottub. De houtgestookte jacuzzi heeft aanzienlijk minder energieverbruik dan een "standaard" jacuzzi. Voor het opwarmen van de Fire Spa gebruikt u de houtgestookte turbokachel. Daarnaast is de Fire Spa voorzien van een energiezuinige pomp/filterinstallatie. Zie de verdere specificaties hieronder.

fire

 

Assortiment in showroom

Kom gerust langs in onze showroom om ons assortiment whirlpools te bekijken en voor het verkrijgen van vrijblijvend advies.

Onderhoud en reparatie

Ook voor onderhoud en reparatie van uw whirlpool bent u bij ZSW Thuisrecreatie aan het juiste adres. Wij hebben eigen monteurs in dienst en daarnaast leveren wij ook losse onderdelen zoals::

aquafinesse water care imagefilter

.

Neem contact met ons op!

  • Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring
  • Wij hebben een breed assortiment
  • Wij leveren maatwerk
  • Wij bouwen het zwembad/sauna voor u of begeleiden u bij het zelf bouwen
  • Kwaliteit voor scherpe prijzen
  • Eigen technische dienst.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van een zwembad, sauna. of andere dienst en kunnen we u hierbij helpen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

     

    golf blauw