Betaalbaar genieten in uw eigen tuin met een hottub van ZSW Thuisrecreatie

 

De hottub is een authentiek houtgestookt buitenbad. Oorspronkelijk komt de hottub uit Scandinavië. Daar werd de hottub gebruikt om warm te blijven in de koude temperaturen. Vandaag de dag zijn houtgestookte hottubs overal ter wereld te vinden en staat een hottub garant voor gezelligheid en ontspanning. Door de ronde vorm en de banken rondom is de hottub ideaal om te genieten met familie en vrienden.

Onze ZSW hottubs hebben een binnenkuip van polyester. Dit heeft een aantal praktische voordelen, zoals makkelijker schoon te maken, hygienischer door minder bacteriegroei, UV bestendig, een kunststof kuip hoeft niet vol te blijven staan en lekt niet. De buitenkant is gemaakt van thermohout. Dit hout heeft een lange levensduur zonder onderhoud. Onze hottubs zijn verkrijgbaar in verschillende kuipmaten en in verschillende binnen- en buitenkleuren. De hottubs zijn voorzien van een externe kachel of een onderbouw kachel. Een paar uur voordat u in het bad wilt, begint u met het opstoken van de kachel. Na 1,5 tot 2 uur kunt u dan genieten van een heerlijk warm bad.

Wat extra luxe in de hottub? Wij leveren standaard hottubs, maar deze kunnen ook worden voorzien van water- en luchtjets en LED verlichting. Ook is het mogelijk om de hottub te voorzien van een filterset, Hiermee blijft de waterkwaliteit langer op peil.

Hottubs

Voordelen van een polyester hottub (t.o.v. een houten tub):

.

Neem contact met ons op!

  • Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring
  • Wij hebben een breed assortiment
  • Wij leveren maatwerk
  • Wij bouwen het zwembad of sauna voor u of begeleiden u bij het zelf bouwen
  • Kwaliteit voor scherpe prijzen
  • Eigen technische dienst.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van een zwembad, sauna of jacuzzi? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

     

    golf blauw