ZSW Thuisrecreatie
voor uw zwembaden, sauna's en jacuzzi's
Maak een afspraak

Energiebesparing

golf

group

 

Meer dan 30 jaar ervaring

Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij uw specialist op het gebied van wellness in Noord-Nederland. Wij verzorgen het ontwerp, de bouw en de technische installatie van uw zwembad of sauna.

group

 

Eigen technische dienst

U kunt altijd rekenen op onze eigen technische dienst. Heeft uw zwembad, sauna of jacuzzi een storing? Onze monteurs komen gelijk bij u langs!

group

 

Kwaliteit en service

Voor kwaliteit en service bent u bij ons aan het juiste adres. De meest ervaren zwembadbouwers van Noord-Nederland helpen u graag uw perfecte spa wellness thuis te creëren.

 

 

Wellness op maat voor iedereen

Thuis een echt vakantiegevoel creëren? Heerlijk thuis genieten? Met een sauna, zwembad, jacuzzi (whirlpool, spa) of een hottub wordt uw huis dé plek om tot rust te komen en te ontspannen. Wij bieden alles voor thuisrecreatie.

En natuurlijk houden wij ook rekening met uw energierekening. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om energie te besparen en toch te kunnen genieten van uw zwembad en/of whirlpool!

ZSW Thuisrecreatie is uw wellness installatie specialist in Friesland, Groningen en Drenthe. Schakel ons in voor de installatie, bouw of het onderhoud van uw wellness aan huis. Wilt u uw zwembad of sauna zelf bouwen? Wij begeleiden u graag!

 

Maak een afspraak

 

Thuis recreëren? Bekijk hier de mogelijkheden

Wilt u van uw huis of tuin een echte recreatiespot maken? ZSW Thuisrecreatie biedt meer dan alleen zwembaden, sauna’s en whirlpools. Bij ons kunt u ook terecht voor stoomcabines, infraroodcabines, barrelsauna's en hottubs. Wilt u uw zwembad verwarmen, afdekken of bent u op zoek naar apparatuur voor waterbehandeling? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

zwembad

Een binnen- of buitenzwembad aanschaffen?

Wilt u uw tuin voorzien van een zwembad, of een binnenzwembad realiseren? Bij ZSW Thuisrecreatie koopt u een zwembad van elke gewenste grootte, diepte, afmeting en voor elk budget. Wij bouwen en leveren zwembaden op maat. Neem contact met ons op of kom bij ons langs in de showroom. Wij helpen en adviseren u graag!

> Lees hier alles over de zwembaden

easy barrel sauna aangepast

Koop een sauna voor het echte spa gevoel

Wat is er fijner dan een lange werkdag af te sluiten met een sauna bezoek? Met een sauna van ZSW Thuisrecreatie creëert u een echt spa en wellness gevoel bij u thuis. Vertoeft u het liefst in een Finse sauna, of is de infraroodsauna meer iets voor u? Bij ons vindt u het allemaal. Kies uit een bestaand model, of laat uw sauna op maat maken. Kom bij ons langs en laat u adviseren!

> Lees hier alles over sauna's

whirlpool

Heerlijk ontspannen in een jacuzzi of hottub

Op een koude winterdag of –avond lekker genieten in de buitenlucht? Met een jacuzzi (ook wel whirlpool of spa genoemd) of een hottub in uw tuin is het mogelijk! ZSW Thuisrecreatie levert, monteert en bouwt jacuzzi's en hottubs voor zowel binnen als buiten. Bent u op zoek naar een onderdeel voor uw jacuzzi? Ook die vindt u bij ons. Kom eens langs in onze showroom in Groningen.

> Lees hier alles whirlpools & hottubs

zwembadhome

Storing of defect? Onze technische dienst lost het op

ZSW Thuisrecreatie heeft een eigen technische dienst. Onze monteurs komen gelijk bij u langs om storingen en defecten van uw wellness apparatuur te verhelpen. De monteurs verhelpen de storing in de meeste gevallen ter plaatse. Indien nodig wordt het onderdeel gedemonteerd en in onze eigen werkplaats gerepareerd.

> Maak direct een afspraak voor onderhoud

 

 

Ook voor uw totale tuinontwerp en –aanleg

Heeft u advies nodig voor de inpassing van uw zwembad, sauna of whirlpool in uw tuin? Wilt u uw totale tuinaanleg door ons laten verzorgen? Wij werken nauw samen met een hoveniers- en bestratingbedrijf en kunnen daarmee ook het tuinontwerp, de beplanting, de bestrating of het poolhouse leveren.

Wilt u weten wat er mogelijk is binnen uw budget? Neem dan contact met ons of kom bij ons langs in de showroom en wij bespreken graag de mogelijkheden met u. 

 

.

Neem contact met ons op!

  • Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring
  • Wij hebben een breed assortiment
  • Wij leveren maatwerk
  • Wij bouwen het zwembad/sauna voor u of begeleiden u bij het zelf bouwen
  • Kwaliteit voor scherpe prijzen
  • Eigen technische dienst.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van een zwembad, sauna. of andere dienst en kunnen we u hierbij helpen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

     

    golf blauw