ZSW Thuisrecreatie
voor uw zwembaden, sauna's en jacuzzi's
Maak een afspraak

Energiebesparing

golf

group

 

Meer dan 30 jaar ervaring

Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij uw specialist op het gebied van wellness in Noord-Nederland. Wij verzorgen het ontwerp, de bouw en de technische installatie van uw zwembad of sauna.

group

 

Eigen technische dienst

U kunt altijd rekenen op onze eigen technische dienst. Heeft uw zwembad, sauna of jacuzzi een storing? Onze monteurs komen gelijk bij u langs!

group

 

Kwaliteit en service

Voor kwaliteit en service bent u bij ons aan het juiste adres. De meest ervaren zwembadbouwers van Noord-Nederland helpen u graag uw perfecte spa wellness thuis te creëren.

 

 

Wellness op maat voor iedereen

Thuis een echt vakantiegevoel creëren? Heerlijk thuis genieten? Met een sauna, zwembad, jacuzzi (whirlpool, spa) of een hottub wordt uw huis dé plek om tot rust te komen en te ontspannen. Wij bieden alles voor wellness in eigen huis en tuin.

Natuurlijk houden wij ook rekening met uw energierekening. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om energie te besparen terwijl u kunt blijven genieten van uw zwembad en/of whirlpool!

ZSW Thuisrecreatie is uw specialist in Noord-Nederland. Voor zwembad bouw en sauna bouw in Groningen, Drenthe en Friesland. En natuurlijk ook voor uw jacuzzi, whirlpool of hottub. Wij installeren en bouwen uw eigen wellness aan huis. Voor de aanleg van uw zwembad, voor de bouw van uw sauna en voor het kopen van uw jacuzzi bent u bij ZSW Thuisrecreatie aan het juiste adres.

 

Maak een afspraak

 

Thuis recreëren? Bekijk hier wat wij voor u kunnen betekenen

Wilt u van uw huis of tuin een echte wellness beleving maken? ZSW Thuisrecreatie biedt meer dan alleen zwembaden, sauna’s en whirlpools. Bij ons kunt u ook terecht voor maatwerk stoomcabines, infraroodcabines, barrelsauna's en hottubs. Wilt u uw bestaande zwembad verwarmen, afdekken, overkappen of bent u op zoek naar kwaliteits apparatuur voor waterbehandeling? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

zwembad

Een binnen- of buitenzwembad laten bouwen?

Wilt u een zwembad in de tuin aanleggen, of een binnenzwembad bouwen? ZSW Thuisrecreatie levert en bouwt zwembaden van elk gewenste formaat voor elk budget. Wij bouwen en leveren zwembaden op maat geheel naar uw wensen. Neem contact met ons op of kom bij ons langs in de showroom. Wij helpen en adviseren u graag!

Lees hier alles over zwembad kopen Groningen
Lees hier alles over zwembad kopen Drenthe
Lees hier alles over zwembad kopen Friesland

 

easy barrel sauna aangepast

 

Het echte spa gevoel thuis beleven?

Of u nu in Groningen, Friesland of Drenthe woont, wij hebben de perfecte sauna voor u.
Wat is er fijner dan een lange werkdag af te sluiten met een sauna sessie. Met een sauna van ZSW Thuisrecreatie creëert u een spa en wellness beleving bij u thuis. Geeft u de voorkeur aan een Finse sauna, of is een infraroodcabine meer iets voor u? Bij ons vindt u het allemaal. Kies uit de vele bestaande modellen, of laat uw sauna op maat maken. Zowel voor binnen als buiten. Wij adviseren u graag en helpen u met het realiseren van uw sauna thuis!

> Lees hier alles over sauna bouwen

whirlpool

Heerlijk ontspannen in een jacuzzi of hottub

Op een koude winterdag of –avond lekker genieten in de buitenlucht? Met een jacuzzi (ook wel whirlpool of spa genoemd) of een hottub in uw tuin is het mogelijk! ZSW Thuisrecreatie levert jacuzzi's en hottubs van Europese leveranciers. Wij hebben diverse modellen in onze showroom in Groningen staan. Kom gerust langs om de actuele modellen te bekijken en u te laten informeren en adviseren.

> Lees hier alles whirlpools & hottubs

zwembadhome

Storing of defect? Onze technische dienst lost het op

ZSW Thuisrecreatie heeft een eigen technische dienst werkzaam in Groningen, Friesland en Drenthe. Onze monteurs komen op  aanvraag bij u langs om storingen en defecten van uw wellness apparatuur te verhelpen. De monteurs verhelpen de storing in de meeste gevallen ter plaatse. Indien nodig wordt het onderdeel gedemonteerd en in onze eigen werkplaats gerepareerd. In het geval reparatie niet meer mogelijk is, kunnen wij u een aanbieding doen voor een vervangend apparaat of onderdeel.

> Maak direct een afspraak voor onderhoud

 

 

Ook voor uw totale tuinontwerp en –aanleg

Heeft u advies nodig voor de inpassing van uw zwembad, sauna of whirlpool in uw tuin? Wilt u uw totale tuinaanleg door een deskundige partij laten verzorgen? Wij werken nauw samen met een hoveniers- en bestratingsbedrijf die het tuinontwerp, de beplanting, de bestrating en/of poolhouse voor u kan realiseren.

Wilt u weten wat er mogelijk is binnen uw budget? Neem dan contact met ons of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Groningen en wij bespreken graag de mogelijkheden met u. 

 

.

Neem contact met ons op!

  • Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring
  • Wij hebben een breed assortiment
  • Wij leveren maatwerk
  • Wij bouwen het zwembad of sauna voor u of begeleiden u bij het zelf bouwen
  • Kwaliteit voor scherpe prijzen
  • Eigen technische dienst.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van een zwembad, sauna of jacuzzi? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

     

    golf blauw