Zwembadafdekking

Er gaat niets boven een lekker warm zwembad.

Maar alleen uw zwembad verwarmen is daarvoor niet voldoende. Zonder zwembadafdekking is deze warmte weer snel verdwenen. Daarom is een goede zwembadafdekking zeker zo belangrijk als een goed verwarmingssysteem.

aura saura s

ZSW Thuisreacreatie heeft meerdere mogelijkheden om uw zwembad af te dekken

Er zijn meerde vormen van afdekking mogelijk. Zo leveren wij een vol-automatische lamellen afdekking tot eenvoudige handmatig bediende oprollers en afdekkingen. Een lamellen afdekking kunnen wij tevens voorzien van solarlamellen waarmee u uw zwembadwater direct verwarmt.
Nieuw in ons assortiment is de Heatsavr® vloeibare zwembadafdekking. Deze is biologisch afbreekbaar en kan zorgen voor een kostenbesparing tot wel 45%.

zwembadoverkappingafdekking pelamellen afdekking

Een andere vorm van zwembadafdekking is een overkapping. Hiermee kunt u ook bij slecht weer uw zwembad gebruiken, want u zwemt onder de overkapping. Ook hierin zijn vele soorten en maten mogelijk. Informeert u bij ZSW Thuisrecreatie naar de mogelijkheden voor een zwembadoverkapping.

overkapping buitenkant

Geniet van een schoon zwembad en van schoon water

zwembadafdekkingEen zwembadafdekking voorkomt ook dat er blad en ander vuil in uw bad valt en het is veiliger in het geval er (klein)kinderen of huisdieren in uw tuin rondlopen. Een ander voordeel van een zwembadafdekking is dat er minder water en chemicaliën verdampen.

Daarnaast bieden wij meerdere mogelijkheden om uw water schoon te houden en hebben we meerdere tips voor u. Kijk snel bij watebehandeling voor meer informatie

 

zwembadplein logo klein

Kom eens kijken

Showroom

Benieuwd naar ons aanbod?
Kom dan eens een kijkje nemen in onze showroom aan de Bornholmstraat 16 te Groningen.

Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 13:00 tot 17:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00.

Van 1 november tot 1 april hebben wij op de zaterdag aangepaste openingstijden: van 10:00 tot 15:00

Gewijzigde openingstijden ivm corona-crisis: showroom is de komende periode alleen geopend op vrijdag 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag 10.00 tot 15.00
Op de andere dagen (di. wo. do.) zijn wij telefonisch bereikbaar van 13.00 tot 17.00 en op afspraak beschikbaar

Indien u wilt langskomen voor uitgebreide informatie voor het aanleggen van een zwembad graag vooraf een afspraak maken zodat wij voldoende tijd voor u hebben.

Ik heb een vraag

Stel hier direct uw vraag aan
ZSW Thuisrecreatie


Bornholmstraat 16 
9723 AX GRONINGEN
06 - 12 18 31 29
info@zsw-thuisrecreatie.nl

Contact

ZSW Thuisrecreatie
Zwembaden - Sauna's - Whirlpools

Gewijzigde openingstijden ivm corona-crisis. Showroom alleen geopend op vrijdag 13.00 - 17.00 en op zaterdag 10.00 - 15.00. Op de andere dagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 13.00 - 17.00 en op afspraak beschikbaar

zwembadZSW Thuisrecreatie barrelsaunazwembadZwembaden, Sauna's & WhirlpoolsZwembaden, Sauna's & Whirlpools
ZSW Zwembaden en Welness
neem contact op met ZSW Thuisrecreatie