Zwembadafdekking

Er gaat niets boven een lekker warm zwembad.

Maar alleen uw zwembad verwarmen is daarvoor niet voldoende. Zonder zwembadafdekking is deze warmte weer snel verdwenen. Daarom is een goede zwembadafdekking zeker zo belangrijk als een goed verwarmingssysteem.

overdekkingzwembadpagina

ZSW Thuisrecreatie heeft meerdere mogelijkheden om uw zwembad af te dekken

Er zijn meerde vormen van afdekking mogelijk. Zo leveren wij een vol-automatische lamellen afdekking tot eenvoudige handmatig bediende oprollers en afdekkingen. Een lamellen afdekking kunnen wij tevens voorzien van solarlamellen waarmee u uw zwembadwater direct verwarmt.

Een andere vorm van zwembadafdekking is een overkapping. Hiermee kunt u ook bij slecht weer uw zwembad gebruiken, want u zwemt onder de overkapping. Ook hierin zijn vele soorten en maten mogelijk. Informeert u bij ZSW Thuisrecreatie naar de mogelijkheden voor een zwembadoverkapping.

kopie

Geniet van een schoon zwembad en van schoon water

Een zwembadafdekking voorkomt ook dat er blad en ander vuil in uw bad valt. Een ander voordeel van een zwembadafdekking is dat er minder water en chemicaliën verdampen.

Voordelen van een afdekking op uw zwembad:

Daarnaast bieden wij meerdere mogelijkheden om uw water schoon te houden en hebben we meerdere tips voor u. Kijk snel bij waterbehandeling voor meer informatie

.

Neem contact met ons op!

  • Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring
  • Wij hebben een breed assortiment
  • Wij leveren maatwerk
  • Wij bouwen het zwembad/sauna voor u of begeleiden u bij het zelf bouwen
  • Kwaliteit voor scherpe prijzen
  • Eigen technische dienst.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van een zwembad, sauna. of andere dienst en kunnen we u hierbij helpen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

     

    golf blauw